2015. július 31., péntek

Kisebb defekt

Szép nyári napokat mindenkinek!
Az a helyzet állt elő, hogy a gépem tele van kisebb, de bosszantó vírusokkal (körülbelül öttel), ezért jelenleg a design és a fejlécrendelés is inaktív, legalábbis tőlem. Még a böngészőmre is rákerült egy, ezért az Operát el se tudom indítani, csak a vírust. A gépemen két operációs rendszer van, az egyik az Ubuntu (egy kis reklám: ingyen letölthető, és gyorsabb), amiről most jelentkezek. A Windowson vannak a vírusok. Mivel Vistám van, ami alapvetően elavult, ezért ősszel fogok újra jelentkezni, amikor is kijön a Windows 10, és szülői kapcsolataim segítségével (;)) feltelepítjük a gépemre, leradírozva róla minden azelőtti fájlt és programot. Magyarul: ősszel lehet újra design rendelni.
Kritikákat most is lehet, mert tudok írni, viszont az Ubuntura való képszerkesztők a Gimp kivételével rosszabbak a Windowsosnál, így nem tudnám hozni a szintemet.
Viszont eszembe jutott erről az egészről valami, ami igazából csak az én logikámmal kapcsolódik ehhez a dologhoz. Mégpedig a torrentezés. Akit érdekelnének a crackelt játékok, vagy torrentek, az szóljon nekem, és akkor még írhatok róla!

Ree

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése