2015. május 6., szerda

Kritika: Lovable

http://lovableniallhoranfanfiction.blogspot.hu/?m=1
Design, kinézet
Fejléc: Nagyon szépre sikerült, a rajta elhelyezett képeknek nem látni, hogy hol van a széle, szépen lett "berendezve", az egész nagyon ízléses.
Háttér: Szürke. Búúúúú, hát erről nem lehet sokat mondani, de a fejléchez szépen megy.
Trailer: Jó, csak az kicsit zavar, hogy több benne a szöveg, mint a animáció.
A menüvel kapcsolatban FONTOS: Kéne csinálnod egy olyan oldalrészt, ahol linkekkel feltünteted a részeket, mert nagyon szaporodnak, és aki az elejéről akarja majd olvasni, az bele fog unni abba, hogy annyiszor rákattintson a "Régebbi bejegyzések" feliratra. Egyelőre még nem bosszantó, de előbb-utóbb az lesz.
Történet
Szépen írsz, pörgősen, őszintén. Nem tudom, mi az igazság, de szerintem: előre betervezel bizonyos fontos beszélgetéseket, jeleneteket, és a körítést csípőből rakod oda, ahogy írsz, úgy jön. Ami jó, emellett azt tippelem, hogy fiatalabb vagy annál, mint ahány éves szemszögéből írsz, de ez tökmindegy. :)
A káromkodásokkal nincs bajom, mert csak itt-ott van egy-kettő, de több egyszerre ne legyen, ezt csak előre mondom.
Nem akarlak égetni, vagy hasonló, de muszáj pár helyesírási hibádat idéznem, mert egy-kettőtől röhögőgörcsöt lehetne kapni.
"... - mosolyodott el, majd összekulcsolt karajait a mellkasán." (Értem, hogy mire gondolsz...)
"...majd máskor beszélünk, majd talán máskor." (Egy kis szóismétlés.)
"Kyra, hiszen te szerzetre éhezve taszítasz el mindenkit magam mellől" (Nekem ez a CSÚCSOK CSÚCSA, ha gépelési hibáról van szó. Kicsit röpködnek a gondolataid.)
Emellett amikor párbeszéd van, akkor a "-" és a mondat kezdete közé kell egy szóköz.
Összegzés: 10/9,5
Szívesen adnék tízet, mert az eddigi kritikáim közül te írsz a legszebben a blogodba, de azokat a gépelési hibákat javítsd ki, ha kérhetem. :D
Tényleg nem egy átlagos 1D-történet, azt meg kell hagyni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése